Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατάσταση
Κατασκευαστής

ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ Υπάρχουν 7 προϊόντα.

 • Προβολή:
 • Η γεννήτρια LL30GF είναι το ιδανικό προϊόν για να παράγει ενέργεια σε μεγάλες ποσότητες. Δουλεύει με βενζίνη και σε συνδυασμό με τον δυνατό κινητήρα της βρίσκει εφαρμογή σε διάφορες εργασίες. Εξασφαλίζει γρήγορη και εύκολη εκκίνηση, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χαμηλό επίπεδο θορύβου, μεγάλη χωρητικότητα δοχείου βενζίνης.

  525,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Ηλεκτροπαραγωγός Ζεύγος Loncin LC8000D-A με μονόκυλινδρο τετράχρονο κινητήρα

  920,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Το LC3000-A είναι ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος σχεδιασμένο απο την LONCIN, έναν από τους μεγαλύτερους και ποιοτικούς κατασκευαστές βενζινοκινητήρων και βενζινοκίνητων ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στον κόσμο για επαγγελματίες και περιστασιακούς χρήστες.

  410,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου ≤374g/Kw.h. Φιλική προς το περιβάλλον (χαμηλοί ρύποι και θόρυβος ≤76dBA) AVR (ηλεκτρονική προστασία υπέρτασης) 2 Πριζες 16A + 1 Πριζα 32A

  720,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Η γεννήτρια GD6500E είναι το ιδανικό προϊόν για να παράγει ενέργεια σε μεγάλες ποσότητες. Δουλεύει με βενζίνη και σε συνδυασμό με τον δυνατό κινητήρα της βρίσκει εφαρμογή σε διάφορες εργασίες. Εξασφαλίζει γρήγορη και εύκολη εκκίνηση με μίζα, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χαμηλό επίπεδο θορύβου, μεγάλη χωρητικότητα δοχείου βενζίνης.

  899,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Τα προϊόντα Honda είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Διαθέτει έναν μετατροπέα ημιτονίου κυμάτων που ελέγχεται από μικροϋπολογιστή που εγγυάται ηλεκτρική ενέργεια εμπορικής ποιότητας – καθιστώντας την ιδανική για χρήση με ηλεκτρικό εξοπλισμό ευαίσθητο στη συχνότητα, όπως φορητούς υπολογιστές και οικιακούς υπολογιστές.

  1 740,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Μονοφασική γεννήτρια Honda με τετράχρονο βενζινοκινητήρα. Έχει ισχύ 1.25kVA και μπορεί να τροφοδοτήσει 2 ή 3 ηλεκτρικές συσκευές. Η κατασκευή τύπου βαλιτσάκι βοηθά στη μείωση του θορύβου κατά τη λειτουργίας της. Επίσης, διαθέτει τεχνολογία σταθεροποίησης τάσης Inverter για ασφαλή τροφοδοσία ευαίσθητων ηλεκτρονικών συσκευών και οικονομία καυσίμου. 

  1 300,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα