ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ Υπάρχουν 13 προϊόντα.

 • Προβολή:
ανά σελίδα
 • Η γεννήτρια LL30GF είναι το ιδανικό προϊόν για να παράγει ενέργεια σε μεγάλες ποσότητες. Δουλεύει με βενζίνη και σε συνδυασμό με τον δυνατό κινητήρα της βρίσκει εφαρμογή σε διάφορες εργασίες. Εξασφαλίζει γρήγορη και εύκολη εκκίνηση, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χαμηλό επίπεδο θορύβου, μεγάλη χωρητικότητα δοχείου βενζίνης.

  390,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Ηλεκτροπαραγωγός Ζεύγος Loncin LC8000D-A με μονόκυλινδρο τετράχρονο κινητήρα

  920,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Το LC3000-A είναι ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος σχεδιασμένο απο την LONCIN, έναν από τους μεγαλύτερους και ποιοτικούς κατασκευαστές βενζινοκινητήρων και βενζινοκίνητων ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στον κόσμο για επαγγελματίες και περιστασιακούς χρήστες.

  410,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου ≤374g/Kw.h. Φιλική προς το περιβάλλον (χαμηλοί ρύποι και θόρυβος ≤76dBA) AVR (ηλεκτρονική προστασία υπέρτασης) 2 Πριζες 16A + 1 Πριζα 32A

  720,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Η γεννήτρια GD6500E είναι το ιδανικό προϊόν για να παράγει ενέργεια σε μεγάλες ποσότητες. Δουλεύει με βενζίνη και σε συνδυασμό με τον δυνατό κινητήρα της βρίσκει εφαρμογή σε διάφορες εργασίες. Εξασφαλίζει γρήγορη και εύκολη εκκίνηση με μίζα, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χαμηλό επίπεδο θορύβου, μεγάλη χωρητικότητα δοχείου βενζίνης.

  899,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Τα προϊόντα Honda είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Διαθέτει έναν μετατροπέα ημιτονίου κυμάτων που ελέγχεται από μικροϋπολογιστή που εγγυάται ηλεκτρική ενέργεια εμπορικής ποιότητας – καθιστώντας την ιδανική για χρήση με ηλεκτρικό εξοπλισμό ευαίσθητο στη συχνότητα, όπως φορητούς υπολογιστές και οικιακούς υπολογιστές.

  1 740,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Μονοφασική γεννήτρια Honda με τετράχρονο βενζινοκινητήρα. Έχει ισχύ 1.25kVA και μπορεί να τροφοδοτήσει 2 ή 3 ηλεκτρικές συσκευές. Η κατασκευή τύπου βαλιτσάκι βοηθά στη μείωση του θορύβου κατά τη λειτουργίας της. Επίσης, διαθέτει τεχνολογία σταθεροποίησης τάσης Inverter για ασφαλή τροφοδοσία ευαίσθητων ηλεκτρονικών συσκευών και οικονομία καυσίμου. 

  1 300,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Γεννήτρια μονοφασική τετράχρονη 8 KVA με κινητήρα LIANLONG 15 ίππους . Η γεννήτρια διαθέτει AVR για σταθεροποίηση της τάσης εξόδου . Είναι εφοδιασμένη με πίνακα, 2 λήψεις (σούκο) 230Volt , ψηφιακό πίνακα ενδείξεων αμπερομετρο , βολτόμετρο , συχνόμετρο , oil alarm , θερμικό προστασίας και ένδειξη στάθμης καυσίμου.

  930,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος Master HG 3000 Με κινητήρα HONDA GX160. Με σήμανση CE, πληροί όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

  649,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • ενζινοκίνητο μονοφασικό ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος MASTER. Με υψηλής απόδοσης εναλλάκτη Ιταλίας, σε ελληνικής κατασκευής μεταλλική βάση με ηλεκτροστατική βαφή και αντιδόνηση. Με βολτόμετρο, ασφάλειες προστασίας από υπερφόρτωση και πολλαπλές εξόδους παροχής ρεύματος.

  579,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος LONCIN LC2000i συνδυάζει ποιότητα ηλεκτρικής ισχύος, ήσυχη λειτουργία και ευκολία στη μεταφορά και τη χρήση.

  634,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • INVERTER 220V/50HZ – ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ – ΧΑΜΗΛΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ – ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

  385,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 12 από 13 αντικείμενα