Θαμνοκοπτικά Υπάρχουν 17 προϊόντα.

 • Προβολή:
ανά σελίδα
 • Το ισχυρό χορτοκοπτικό υψηλών επιδόσεων Echo SRM-520ES είναι κατάλληλο για σκληρή δουλειά αφού το προτιμούν επαγγελματίες ιδιώτες, αγρότες, Ενώσεις και Δημοτικές Υπηρεσίες. Η ισχυρή απόδοσή του το κάνει έμπιστο όταν εργάζεται αρκετές ώρες. Η περιποίηση δημοτικών αλσυλλίων και μεγάλων κτημάτων γίνετε πλέον με σύντομο τρόπο. 

  549,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Kawasaki TJ53 E βενζινοκίνητο θαμνοκοπτικό επαγγελματικής χρήσης με ελαφρύ μπαστούνι αλουμίνιου δίχρονο κινητήρα 53cc, ισχύs 2,7 Hp βάρος 7.6 kg.

  369,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Ισχυρό θαμνοκοπτικό Daewoo DBC 520 εργαλείο για την κοπή χόρτων και ζιζάνιων Είναι εξοπλισμένο με 2-χρονο κινητήρα βενζίνης Daewoo υψηλής ροπής. Χαμηλό βάρος.Εύκολη εκκίνηση - επιτυγχάνεται με μόνο λίγα τραβήγματα. Ενισχυμένη αντιδόνηση.Δίσκο μαζί με ημιαυτόματη κεφαλή.Διπλή τιράντα για μεγαλύτερη σταθερότητα και στήριξη.

  155,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Θαμνοκοπτικά σχεδιασμένα με σκοπό να παραδώσουν την υψηλή αποτελεσματικότητα και τη σταθερή ποιότητα με την πάροδο του χρόνου, ακόμη και με χρήση σε σκληρό περιβάλλον εργασίας.

  335,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Θαμνοκοπτικά Oleo-Mac σχεδιασμένα ώστε να διασφαλίζεται αυξημένη απόδοση και σταθερή ποιότητα στο χρόνο, ακόμη και στην περίπτωση συνεχούς χρήσης και δύσκολων συνθηκών περιβάλλοντος. Η αντοχή των τεχνολογικών λύσεων που χρησιμοποιούνται διασφαλίζει πάντα σταθερή ποιότητα.

  315,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Επαγγελματικό θαμνοκοπτικό της εταιρείας OLEO MAC, με μεσiνέζα και δίσκο, βενζινοκίνητο, με δίχρoνο κινητήρα 2,5 HP - 45,7 cc Έχει τιμόνι με δύο λαβές, διάμετρο σωλήνα 32 mm, συμπλέκτη και δοχείο καυσίμου χωρητικότητας 1,5 lt. Διαθέτει και επαγγελματικό ιμάντα πλάτης ενισχυμένο για πιο ξεκούραστη εργασία.

  400,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Κινητήρες που παράγουν υψηλή και γραμμική ροπή ακόμα και σε χαμηλές στροφές. Ατσάλινος άξονας και πιστόνι με 2 δαχτυλίδια, χαραγμένο με διαμάντι για να εγγυειθεί τη μέγιστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο.

  450,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Το νέο βενζινοκίνητο θαμνοκοπτικό της Makita έρχεται με ισχυρό & αξιόπιστο 2χρονο κινητήρα 40,2cc σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση. Η εργονομική ασύμμετρη λαβή παρέχει μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο έλεγχο ενώ ελαχιστοποιεί την κόπωση.

  349,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 4ΧΡΟΝΟ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟ .Υψηλή απόδοση, συμπαγής σχεδίαση και μικρό βάρος χαμηλότερη εκπομπή ρύπων Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Εύκολη συντήρηση Μειωμένος θόρυβος λειτουργίας

  429,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Το ισχυρό χορτοκοπτικό υψηλών επιδόσεων Echo SRM-420TES είναι κατάλληλο για σκληρή δουλειά αφού το προτιμούν επαγγελματίες ιδιώτες, αγρότες, Ενώσεις και Δημοτικές Υπηρεσίες. Η ισχυρή απόδοσή του το κάνει έμπιστο όταν εργάζεται αρκετές ώρες. Η περιποίηση δημοτικών αλσυλλίων και μεγάλων κτημάτων γίνετε πλέον με σύντομο τρόπο.

  489,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Επαγγελματικό θαμνοκοπτικό. Συγκεντρωμένα όλα τα πλήκτρα χειρισμού σε κατάλληλο σημείο πάνω στη δεξιά πλευρά του τιμονιού για εργονομία & ευκολία. Σύστημα εκκίνησης ES για άνετη εκκίνηση. Ρυθμιζόμενο τιμόνι. Με αντιδονητικά για μείωση των κραδασμών Με Attilina και δίσκο δυο πτερυγίων High Torque : ΝΕΟ σύστημα γωνιακής κεφαλής με μεγαλύτερο μειωτήρα...

  339,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • ΔΩΡΟ ΛΑΔΙ ΜΙΞΗΣ ΜΕ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ ΜΑΚΙΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΙΝΕΖΑ 3mm x 70m Ισχυρό 2χρόνο βενζινοκίνητο θαμνοκοπτικό Makita EM3400U με 34 κυβικά και 1.6 ίππους για αρκετές δύσκολες εργασίες. Το θαμνοκοπτικό έχει μια λαβή πολλαπλών λειτουργιών που εξυπηρετεί αρκετά το χρήστη σε δύσκολα σημεία κοπής, το βαρέως τύπου κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει υψηλή ροπή

  390,00 €
  Μόνο Online!
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 12 από 17 αντικείμενα