Θαμνοκοπτικά Υπάρχουν 19 προϊόντα.

 • Προβολή:
ανά σελίδα
 • Το ισχυρό χορτοκοπτικό υψηλών επιδόσεων Echo SRM-520ES είναι κατάλληλο για σκληρή δουλειά αφού το προτιμούν επαγγελματίες ιδιώτες, αγρότες, Ενώσεις και Δημοτικές Υπηρεσίες. Η ισχυρή απόδοσή του το κάνει έμπιστο όταν εργάζεται αρκετές ώρες. Η περιποίηση δημοτικών αλσυλλίων και μεγάλων κτημάτων γίνετε πλέον με σύντομο τρόπο. 

  549,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Kawasaki TJ53 E βενζινοκίνητο θαμνοκοπτικό επαγγελματικής χρήσης με ελαφρύ μπαστούνι αλουμίνιου δίχρονο κινητήρα 53cc, ισχύs 2,7 Hp βάρος 7.6 kg.

  369,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Ισχυρό θαμνοκοπτικό Daewoo DBC 520 εργαλείο για την κοπή χόρτων και ζιζάνιων Είναι εξοπλισμένο με 2-χρονο κινητήρα βενζίνης Daewoo υψηλής ροπής. Χαμηλό βάρος.Εύκολη εκκίνηση - επιτυγχάνεται με μόνο λίγα τραβήγματα. Ενισχυμένη αντιδόνηση.Δίσκο μαζί με ημιαυτόματη κεφαλή.Διπλή τιράντα για μεγαλύτερη σταθερότητα και στήριξη.

  149,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Θαμνοκοπτικά σχεδιασμένα με σκοπό να παραδώσουν την υψηλή αποτελεσματικότητα και τη σταθερή ποιότητα με την πάροδο του χρόνου, ακόμη και με χρήση σε σκληρό περιβάλλον εργασίας.

  349,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Θαμνοκοπτικά Oleo-Mac σχεδιασμένα ώστε να διασφαλίζεται αυξημένη απόδοση και σταθερή ποιότητα στο χρόνο, ακόμη και στην περίπτωση συνεχούς χρήσης και δύσκολων συνθηκών περιβάλλοντος. Η αντοχή των τεχνολογικών λύσεων που χρησιμοποιούνται διασφαλίζει πάντα σταθερή ποιότητα.

  333,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Επαγγελματικό θαμνοκοπτικό της εταιρείας OLEO MAC, με μεσiνέζα και δίσκο, βενζινοκίνητο, με δίχρoνο κινητήρα 2,5 HP - 45,7 cc Έχει τιμόνι με δύο λαβές, διάμετρο σωλήνα 32 mm, συμπλέκτη και δοχείο καυσίμου χωρητικότητας 1,5 lt. Διαθέτει και επαγγελματικό ιμάντα πλάτης ενισχυμένο για πιο ξεκούραστη εργασία.

  400,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Κινητήρες που παράγουν υψηλή και γραμμική ροπή ακόμα και σε χαμηλές στροφές. Ατσάλινος άξονας και πιστόνι με 2 δαχτυλίδια, χαραγμένο με διαμάντι για να εγγυειθεί τη μέγιστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο.

  490,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Νέο βενζινοκίνητο θαμνοκοπτικό, ιδανικό για εργασίες γύρω από το σπίτι και τον κήπο.

  269,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Το νέο βενζινοκίνητο θαμνοκοπτικό της Makita έρχεται με ισχυρό & αξιόπιστο 2χρονο κινητήρα 40,2cc σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση. Η εργονομική ασύμμετρη λαβή παρέχει μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο έλεγχο ενώ ελαχιστοποιεί την κόπωση.

  369,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 4ΧΡΟΝΟ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟ .Υψηλή απόδοση, συμπαγής σχεδίαση και μικρό βάρος χαμηλότερη εκπομπή ρύπων Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Εύκολη συντήρηση Μειωμένος θόρυβος λειτουργίας

  429,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Το ισχυρό χορτοκοπτικό υψηλών επιδόσεων Echo SRM-420TES είναι κατάλληλο για σκληρή δουλειά αφού το προτιμούν επαγγελματίες ιδιώτες, αγρότες, Ενώσεις και Δημοτικές Υπηρεσίες. Η ισχυρή απόδοσή του το κάνει έμπιστο όταν εργάζεται αρκετές ώρες. Η περιποίηση δημοτικών αλσυλλίων και μεγάλων κτημάτων γίνετε πλέον με σύντομο τρόπο.

  489,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Επαγγελματικό θαμνοκοπτικό. Συγκεντρωμένα όλα τα πλήκτρα χειρισμού σε κατάλληλο σημείο πάνω στη δεξιά πλευρά του τιμονιού για εργονομία & ευκολία. Σύστημα εκκίνησης ES για άνετη εκκίνηση. Ρυθμιζόμενο τιμόνι. Με αντιδονητικά για μείωση των κραδασμών Με Attilina και δίσκο δυο πτερυγίων High Torque : ΝΕΟ σύστημα γωνιακής κεφαλής με μεγαλύτερο μειωτήρα...

  330,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 12 από 19 αντικείμενα