Η επιχείρηση ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε., δραστηριοποιείται στον χώρο του service και της εμπορίας των αγροτικών μηχανημάτων τα τελευταία 33 χρόνια και είναι μία οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε από τον πατέρα μας, ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, το 1984 σε ένα μικρό υπόγειο κατάστημα , επί της Λ. Παπαναστασίου 55 και έπειτα το 2000 μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητο χώρο επί της Μελετίου Πηγά 53Α όπου και στεγάζεται μέχρι και σήμερα.

Στο κατάστημά μας, μπορείτε να βρείτε μία ευρεία γκάμα από αγροτικά μηχανήματα και μηχανήματα κήπου, θαμνοκοπτικά, αλυσοπρίονα, γεννήτριες, εξαρτήματα, διάφορα αναλώσιμα είδη και ανταλλακτικά, τόσο για επαγγελματική όσο και για ερασιτεχνική χρήση, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Όλα τα μηχανήματα έχουν πιστοποίηση ασφάλειας και καλής λειτουργίας, καθώς και εγγύηση ανταλλακτικών. Τα περισσότερα μηχανήματά μας έχουν υποστεί αυστηρούς ελέγχους και δοκιμασίες έτσι ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε την άριστη λειτουργία τους.

Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε απολύτως τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση, για την καλύτερη δυνατή και συμφέρουσα για εσάς αγορά. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουμε και να βοηθήσουμε τον κάθε πελάτη εξατομικευμένα, σε ότι πληροφορία και διευκρίνηση χρειαστεί.

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και ασιατικά εργοστάσια, όπως Oleo-Mac, Echo, Makita, Kawasaki, Sumec, Daewoo κλπ και φροντίζουμε να είμαστε πάντοτε πλήρεις έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετούμε άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.

Η εταιρεία μας, έχοντας ως προτεραιότητά της την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, δεν στέκεται μόνο στην πώληση των προϊόντων. Είμαστε δίπλα στον πελάτη και μετά την πώληση με σκοπό τη σωστή λειτουργία, τη συντήρηση αλλά και την επιδιόρθωση όλων των γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων.

Η εταιρία διαθέτει έμπειρο service και εξειδίκευση στην επισκευή και συντήρηση πάσης φύσεως γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων και είναι σε θέση να τροποποιεί και να προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για την κάθε είδους βελτίωση τους. Για την κάθε είδους επισκευή ή συντήρηση, χρησιμοποιούνται μόνον ποιοτικά υλικά, που ικανοποιούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ώστε να παρατείνεται η ωφέλιμη ζωή του μηχανήματος, πάντα προς όφελος του πελάτη και με στόχο την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτησή του.

Untitled-1.jpgΣτο web site μας, θα βρείτε όλη την γκάμα των εργαλείων και γεωργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε για τα βασικά τους χαρακτηριστικά και να προχωρήσετε σε on line αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Στο κατάστημά μας, είμαστε πάντα πρόθυμοι να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες και να δώσουμε τις σωστές οδηγίες τόσο για την ορθή χρήση και συντήρηση των μηχανημάτων σας όσο και για την πιο ωφέλιμη για εσάς αγορά.

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, ο πατέρας μας Σαπουντζής Μανώλης ξεκίνησε μία παράδοση άμεσης εξυπηρέτησης τόσο στην πώληση όσο και στην επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, με μόνο σκοπό την ικανοποίηση και το όφελος του πελάτη. Εμείς σήμερα, συνεχίζουμε την παράδοση αυτή, με αγάπη και μεράκι, αφού μάθαμε από τον καλύτερο…