Κονταροπρίονα Υπάρχουν 7 προϊόντα.

 • Προβολή:
 • Το βενζινοκίνητο κονταροπρίονο της lifan αποτελεί πολύ καλό συνδυασμό ποιότητας τιμής. Προέρχεται από ένα πολύ καλό κινέζικο εργοστάσιο με μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή βενζινοκίνητηρων. Ως προϊόν είναι εύχρηστο δίνει λύσεις στα ψιλά κλαδέματα. 

  139,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Το βενζινοκίνητο κονταροπρίονο της DAEWOO αποτελεί πολύ καλό συνδυασμό ποιότητας τιμής. Προέρχεται από την Kορεα.Ως προϊόν είναι εύχρηστο δίνει λύσεις στα ψιλά κλαδέματα και παρέχει ως extra την προέκταση 1 μέτρου.

  139,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Το μόνο 4χρονο βενζινοκίνητο τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο από τον Κορυφαίο Ιάπωνα κατασκευαστή αγροτικών και ηλεκτρικών εργαλείων. 4χρονοι κινητήρες απο την ΜΑΚΙΤΑ - καταργείστε τη μίξη λαδιού και καυσίμου! Προστατέψτε το εργαλείο και το περιβάλλον κάνοντας την ζωή σας εύκολη.

  629,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Aξιόπιστο κονταροπρίονο στην ευέλικτη κατηγορία των 26κ εκ., κατασκευασμένο για ημιεπαγγελματική χρήση. Οι υψηλές αποδόσεις του επιτυγχάνονται χάρη στον ισχυρό κινητήρα και την ευκολία χρήσης του.

  145,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Κονταροπρίονο και αλυσοπρίονο από τη Nakayama. Το μoντέλο ES 9021 έχει ισχυρό και αξιόπιστο κινητήρα 900W, είναι ελαφρύ, μπορείτε να συνδέσετε τηλεσκοπικό κοντάρι με δύο (2) προεκτάσεις, ενώ ρυθμίζεται και η κλίση της κεφαλής.

  99,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Ο τηλεσκοπικός άξονας επεκτείνεται χωρίς τη χρήση εργαλείων από 2.2m ως 3.5m βοηθώντας σας να φτάσετε ως τα 4.5m με βάση ένα χρήστη ύψους 1.8m (5’10”) και γωνία εργασίας 60° (+/- 18°)). Με την ενέργεια της Μπαταρίας Ιόντων Λιθίου Oregon PowerNow™, το PS250 συνδυάζει τη προηγμένη τεχνολογία κυψελών, παρέχοντας μεγάλη αυτονομία για...

  309,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Σχεδιασμένο και κκατασκευασμένο για επαγγελματίες ερασιτεχνες με πολλές ανάγκες, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Βέλτιστη επιλογή για κλάδεμα θάμνων. ΔΩΡΟ ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟ/ΚΕΦΑΛΗ EASY LOAD OLEOMAC

  299,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα