Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή - EGO POWER

 • Προβολή:
ανά σελίδα
 • Mε μπαταρία 2,5Ah και στάνταρ φορτιστή, το σετ του ασύρματου αλυσοπρίονου CS1401E αποτελεί ιδανική εισαγωγή στη σειρά ασύρματων εργαλείων κήπου της EGO Power+. Αυτό το εργαλείο είναι ιδανικό για την κοπή κλαδιών και μεσαίου μεγέθους κορμούς έως 35cm στον κήπο σας, αποδίδοντας ισχύ εφάμιλλη της βενζίνης σε κάθε κοπή.

  499,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Καλωσορίζουμε το σετ αλυσοπρίονου CS1611E 40 εκατοστών. Το αλυσοπρίονο CS1610E είναι κατασκευασμένο στις δικές σας ανάγκες. Κόψτε εύκολα κορμούς πλάτους έως και 40 εκατοστών και διατηρήστε τον έλεγχο με τις ακίδες του προφυλακτήρα που σας κρατούν να κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση - η ταχύτητα της αλυσίδας 20 m/s θα αναλάβει το καθήκον της.

  685,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • «Πρώτο στην κατηγορία του» σε ισχύ, απόδοση και σχεδιασμό. Το εξειδικευμένο εργαλείο της EGO από τη σειρά Professional-X, το Αλυσοπρίονο Top Handle EGO CSX3000 είναι σχεδιασμένο να για αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ολοήμερης επαγγελματικής χρήσης. 

  870,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Tο μοντέλο LM1701E-SP της EGO Power+ διαθέτει πολυμερές πλαίσιο το οποίο είναι πιο ελαφρύ από το ατσάλινο και έχει αποδειχθεί εξαιρετικό στην συλλογή, απόρριψη ή μετατροπή σε χορτολίπασμα (Mulching) του κομμένου γκαζόν, δίνοντας σας πολλαπλές επιλογές για να περιποιηθείτε τον κήπο σας με τον δικό σας τρόπο.Δυνατότητα μπαταριών από 2,5ΑΗ έως 12ΑΗ.

  755,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Το μεγαλύτερο πλάτος κοπής 47cm είναι ιδανικό για κούρεμα ακριβείας κήπων μεσαίου μεγέθους. Αυτοκινούμενο και ελαφρύ για την άνετη περιποίηση κήπων με κλίση, αυτό το ασύρματο χλοοκοπτικό συμπεριλαμβάνει κάδο συλλογής 55L για να μην χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο αδειάζοντας το κομμένο γκαζόν.Δυνατότητα μπαταριών από 2,5ΑΗ έως 12ΑΗ.

  910,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Αυτοκινούμενη μηχανή γκαζόν μπαταρίας της εταιρίας Ego Power Plus. Με την αυτοκίνηση το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, πατώντας ένα μοχλό ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι, είναι να μεταφέρετε την κίνηση την οποία παράγει ο κινητήρας στις ρόδες, με αποτέλεσμα η μηχανή να κινείται μόνη της. Λειτουργεί με τη χρήση επαναφορτιζόμενης μπαταρίας.

  1 050,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Το μεγάλο πλάτος κοπής κάνει αυτό το ασύρματο χλοοκοπτικό ιδανικό για μεγάλους κήπους. Αυτοκινούμενο με αυτόματα μεταβαλλόμενη ταχύτητα κοπής είναι σχεδιασμένο για να διευκολύνει τον χρήστη. Η μπαταρία 7.5Ah που συμπεριλαμβάνεται στο σετ σας επιτρέπει να κόβετε έως και 1.000 τ.μ. με μια μόνο φόρτιση. Και με τον ταχυφορτιστή επιστρέψτε στην εργασία σας σε...

  1 200,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
 • Η θήκη μπαταριών αλυσοπρίονου της EGO αντέχει στις καθημερινές προκλήσεις της επαγγελματικής χρήσης, παρέχοντας παράλληλα τη βέλτιστη ισορροπία ενώ εργάζεστε. Η ελαφριά θήκη της μπαταρίας στηρίζεται στο ισχίο σας μειώνοντας το βάρος της μπαταρίας από το εργαλείο. Περιλαμβάνει ένα καινοτόμο συνδετήρα ασφαλείας με ενσωματωμένο καλώδιο τροφοδοσίας που...

  135,00 €
  Σε Απόθεμα Σε Απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 12 από 27 αντικείμενα